Met het mes op de keel – scheren, slempen en schrokken bij Cut Throat!
Een gesoigneerd kapsel, goed eten en plenty drank. Meer hebben Meneren eigenlijk niet nodig om redelijk gelukkig door het leven te gaan. En daar gaat het om bij de nieuwste fijne hotspot in, excuses aan de rest van Nederland, toch maar weer Amsterdam. Daar zit namelijk sinds net aan het beursplein Cut Throat. De jongensdroom van Nieuw Zeelanders Jimmy Reichwein en Tom Sadd, die er ’s werelds eerste barbershop-slash-restaurant openden.
Want! Voor het in toom brengen van je warrige haardos, mottige baard of soepsnor kun je hier terecht bij de reuze enthousiaste barbers van Cut Throat. En eten kun je bij Ed’s Caribbean Street Food, waar chef Eudia Waarheid met haar team een hele fijne selectie Caribische hapjes en gerechten serveert. Wat dacht je van drie soorten empanada’s met een spicy, huisgemaakte salsa, jerk chicken om je vingers bij af te likken of pastalon, een soort lasagne met bakbanaan?
Dat je van dat overheerlijke street food wel eens dorst kan krijgen is ook voorzien. Aan de bar verzorgt de prijswinnende bartender Vitaly Alekseev namelijk heerlijke, recht voor zijn raap, highball cocktails zonder al te veel tierelantijnen voor een redelijke prijs. Vergeet ook vooral niet om de Boozy Slushes te proberen. Schaafijs zoals het eigenlijk bedoeld is!
Tel daarbij op dat het terras van Cut Throat op één van de grootste en zonnigste pleinen van Amsterdam zit en je hebt het recept voor een heerlijk middagje, waarna je keurig gekapt en wel voldaan zachtjes weer richting huis waggelt.
Topplek!
Cut Throat, Beursplein 5 Amsterdam www.cutthroatbarber.nl