Zó ga je om met moderne vrouwen!

We weten niet of je het al hebt gehoord, maar vrouwen gaan de wereld overnemen en wij worden overbodig. Wat de dames voornemens zijn met ons te doen als we hen niet langer tot nut zijn, is nog onbekend, maar wij hebben er een slecht gevoel over. Vandaar dat wij, Marcel Langedijk en ikzelf, al in 2012 een schitterend boek hebben geschreven waarin haarfijn wordt uitgelegd hoe je in het gevlij komt – en blijft – bij de moderne, financieel en seksueel onafhankelijke vrouw. 

Mogelijk vroeg je je al af: wie zijn toch deze Heemskerk en Langedijk, die deze halve site volschrijven. Nou: we zijn niet de eerste de beste. Wij stonden aan de helmstok van tijdschriften als MAN, FHM en Playboy, schreven diverse boeken vol over de relatie tussen man en vrouw, het opvoeden van kinderen, en leven en lijden van huiglachende volkszangers, en zijn al actief in het internationale lifestylewezen sinds de introductie van Drakkar Noir en de Porsche 928. We hebben ook het Internet bedacht.

Maar zonder twijfel is onze grootste bijdrage aan de mensheid Het Handboek voor de Liefdespanter – succesgids voor de Kansloze Casanova. Vooruitlopend op de onvermijdelijk machtswissel tussen man en vrouw, die nu dus aanstaande is, brachten wij in kaart wat je als man wel allemaal niet moet kunnen om de verkering van vandaag tevreden te stellen en houden. Want de tijd dat je er was met een bescheiden ambtenarensalarisje en een bos Chysanten op haar verjaardag, is definitief voorbij. Je moet tegenwoordig minstens goed in bed zijn, je emoties durven tonen en met vrouwen kunnen praten, alles weten van koken en wijn, intelligent zijn, carriere maken en humor bezitten. En er uitzien als Javier Bardem of Barry Atsma. Of die knappe Crossfitcoach op de sportschool.

Niet eenvoudig, dus, maar gelukkig hebben wij speciaal voor meneren.nl een voorraadje Liefdespanterboeken bewaard, die we jullie nu voor de vriendenprijs van 5,00 eurootjes kunnen aanbieden. Mail naar jan@snippetmedia.nl en we sturen je een tikkie!