Zó blijft je overhemd altijd in je broek zitten

Er drijven een boel geinige producten voorbij op het internet, maar we hebben er nu eentje die daadwerkelijke geweldig is: NV Holders. We vergeven ze de naam, want de beenbretels lost een irritant probleem op: het houdt je overhemd te allen tijde netjes in je broek.

Wanneer ik mij in een pak hijs voel ik mij de man, en zo hoort dat ook. Maar zo snel ik moet bukken, mijn hand opsteek, of op een bruiloft de dansvloer betreed gaat mijn overhemd ervandoor. Terwijl ik er nog wel zo van overtuigd was dat ‘ie zou blijven zitten, met mijn riem zo strak. Ben je niet meer zo de man, met je overhemd los wapperend onder je colbert.

Hoe fixen we dat? Dat fixen we met NV Holders! Het is heel simpel. Geen bretels die je broek omhoog houdt, maar je overhemd omlaag. Ja, het is een beetje alsof je een kousenbandje draagt, maar dat moet je maar even voor lief nemen. Je zit namelijk letterlijk strak in pak, met je hemd netjes in je broek.