Verander je jas in een verwarming, versla de winterkou!

Januari is een bitch. Niet alleen omdat je eigenlijk al je goede voornemens de voordeur uit wil slingeren, maar ook omdat het buiten stervenskoud is. Harde maatregelen zijn nodig! Verander met Torch daarom elke jas in een verwarmde jas en je blijft zelfs in de meest frigide omstandigheden heerlijk warm.

We hebben wel eens jassen voorbij zien komen op het interwebs met warmtepanelen erin, maar wat als je eens een andere jas aan wil, of op een lenteavond in je zomerjas ook wat verwarming wil? Torch kun je gewoon in elk jack of vest corporeren. Je hebt high-quality verwarmpanelen die je aan de binnenkant van je jas kan plakken.

En zo simpel is het! Als de panelen eenmaal zijn vastgeplakt worden ze warm. Want dat doen ze. Je kunt ook nog instellen of je hoog, middel of lage warmte wil, dus je kunt ook nog een beetje variëren.

Ook heel handig: je hoeft je jas niet aan het stopcontact te hangen om het ding op te laden. De batterij kun je gewoon loskoppelen en ’s nachts opladen, zodat je de volgende dag weer met comfortabel rode wangetjes op de fiets naar werk zit. Maar mocht je telefoon leeg zijn, kun je de batterij ook gebruiken om die op te laden, als je de verwarming even kan missen.

Zorg voor jezelf! Blijf warm en verwen die goddelijke torso zonder een hele nieuwe jas te kopen. Dan komen we met z’n allen januari levend en gelukkig door.