bierspa

Ultiem ontspannen? Ga naar een IJslandse bierspa

Elke man heeft zijn eigen manier om te ontspannen. In IJsland heeft men twee manieren samengebracht voor de ultieme relaxcombinatie: een Bjórböðin bierspa.

Barry Atsma tipte ons eerder al naar IJsland te gaan, maar we hebben nu de beste reden ooit. In Bjórböðin kun je tegelijkertijd bier drinken en er een duik in nemen. De Kambala-houten baden zien eruit als Middeleeuwse biertonnen, waar je lekker met z’n tweetjes plaats in mag nemen. Dat doe je niet alleen omdat het grappig is, bier is daadwerkelijk goed voor je huid, haar, en algemene gezondheid. Liggen in bier, bedoelen we dan.

We weten wat je denkt, nee, het is niet de bedoeling dat je het badderbier drinkt. Er zit vele malen meer gist in dit bier, wat de hele reden is dat het gezond voor je is. Maar maakt het dus wel vies. Geen zorgen, binnen handbereik van het bierbad staat een tap waar je gedurende je sessie onbeperkt van mag slurpen. Ze zijn de beroerdste niet, die IJslanders.

Er zijn ook heuse hottubs gevuld met het vloeibare goud, met uitzicht op de fantastische IJslandse natuur. Maak de droom die je niet wist dat je had waar en baad als een koning in een vat met bier.