Dit zijn de snelste knockouts óóit!

Een tijdje geleden keken we al naar de meest gruwelijke knockouts, maar we kunnen het ook over snelheid hebben. Na een hype die weken duurt kan een gevecht na minuten, nee, seconden al voorbij zijn. Check de falende vechtjassen die het snelst met hun gezicht richting aarde stortten.

Allan Green vs. Jaidon Codrington
Als je maar gewoon door slaat is het op een gegeven moment wel een keertje klaar, ja! Green tuimelt na 18 seconden al over de touwen. Overtuigend, zacht gezegd.

Nigel Benn vs. Ian Chantler
Het begin van de wedstrijd tasten we even af wat de tegenstander doet, wachten we af hoe hij beweegt, hoe aanvallend hij is, het is een schaakspel op een… BOOM! Daar lig je.

James Thunder vs. Crawford Grimsley
Beide boksers hebben een naam van een slechterik uit een superheldenfilm, maar er is er maar één die zijn naam op die manier eer aan doet. Heel stoer kijken allebei, voor er eentje na de eerste klap door zijn hoeven zakt.

Jeremy Williams vs. Arthur Weathers
Hoe zou je je voelen als je in dat publiek zat? Honderden euro’s neergelegd om een bruut boksgevecht te zien en ongeremd te schreeuwen. Oh, wacht. Huh? Is het klaar?

Phil Williams vs. Brandon Burke
Dit is de snelste knockout aller tijden. Van het klinken van de bel tot het moment dat de scheidsrechter de wedstrijd als gespeeld verklaart zitten 10 seconden. Dan sta je er mooi op.