Smullen en winnen met Valentijn

Smullen en winnen – Doe je Valentijnsdiner bij Taiko en maak kans op een nachtje Conservatorium!

Je moet een beetje mazzel hebben, maar ook als je niet de winnaar bent: geen man overboord, want dan heb je nog altijd mogen genieten van 7 gangen pure culinaire liefde van chef Schilo van Coevorden van restaurant Taiko in het Amsterdamse Conservatorium Hotel!

Wat is de deal? Jij reserveert voor je favoriete meisje (of jongen, of ieder denkbare levensvorm in het universum) en jezelf een tafel voor twee voor  het romantische zeven gangen durende Valentine’s Diner in Taiko op 14 februari. Dat is geen straf, want je krijgt zulke lekkernijen voorgeschoteld als oesters, sashimi, King Crab, Wagyu-vlees en chocolade. Plus, en daar gaat het even om, een fortune cookie!

Zeg je misschien: Is het Van Coevorden in de bol geslagen en Taiko afgezakt naar het niveau van het Chin Ind Rest op de hoek? Nee, niets van dat alles: het kan namelijk zijn dat jouw fortune cookie  een briefje bevat met de tekst ’Happy Valentine’s day – Your Room Is Confirmed’! En dan krijg je stante pede een overnachting voor twee in het Conservatorium hotel aangeboden. En krijgt de avond, die toch al niet meer stuk kon, een staartje dat jou en je partner nog lang zal heugen.

Dus niet langer gedraald, meld je onverwijld bij het Taiko Restaurant en sla je slag. Wij wensen je veel geluk en bronstige liefde toe!