Sla je door de Kerst heen met Winter Jack

Voor de man die graag van een whisky nipt, in het bijzonder Jack Daniel’s, hebben wij toch een tip voor deze kerstvakantie. Om je warm én gelukkig te houden drink je Winter Jack: Apple Whiskey Punch.

Nu, voordat je als de purist die je bent vloekend achter je toetsenbord ratelt dat whisky enkel puur gedronken verdient te worden, zonder bezoedeling en gedoe. En dat het whisky is, geen whiskey, maar zo schrijven Amerikanen het nu eenmaal. Geef het een kans.

Het is namelijk een heel andere feest: een mix van zachte appel-likeur, Jack Daniel’s no. 7 en een bult winterse specerijen als kaneel en kruidnagel. Men neme de fraai versierde winterfles en schenkt een mok vol. Ja, vol, want dit drankje is 15% sterk, dus daar mag de beker best van overvloeien. Even in de magnetron, een dot slagroom bovenop en in flinke teugen de keel in laten glijden. Als vloeibare appeltaart met de heerlijke rokerigheid van whisky. Weg met glühwein en eggnog, jij drinkt deze winter alleen nog maar Winter Jack.

Voor je bangig de portemonnee opent in de hoop dat er nog genoeg flappen over zijn voor zo’n exclusieve fles, geen zorgen. Het kost nog geen twee tientjes. Bestel maar meteen een doosje.