Nu te koop: mannelijke seksrobots met bionische piel!

Moeten we bang zijn voor de rise of robots? Onze conclusie was eerder van niet. Maar nu is Matt McCullen, CEO van Realbotix, een mannelijke seksrobot aan het ontwikkelen. De robot kan praten, leert te reageren, en kan zo lang door als de ‘gebruiker’ wil. Kunnen wij mannen van vlees en bloed daar wel tegen op?

Het bedrijf van McCullen bracht meer dan een jaar geleden al een vrouwelijke versie van de AI seksrobot uit, voor geïnteresseerden. Met een app kan je ‘Harmony’ precies laten bewegen, praten en reageren als je wil. En dus kan dat binnenkort ook met de mannelijke versie van Harmony. Hopelijk gaat hij Harm heten.

De robots kunnen compleet aangepast worden naar eigen smaak. Manrobot heeft een afneembare penis van micro tot monster, tweehonderd verschillende haarstijlen en gepersonaliseerde oogballen. Toch vrezen we niet voor de opkomst van robotica in de slaapkamer. Niet om onszelf op de prehistorische borst te kloppen, maar seks is gelukkig veel meer dan een furieus in-en-uit-gaan, terwijl een blikken stem zegt dat ‘je zo strak bent’.

Mocht je toch bang zijn dat je vrouw of vriendin twijfelt om zo’n uit de kluiten gewassen staafmixer in bed te nemen om jouw inadequate prestaties te vervangen, maak je niet al te veel zorgen. De seksrobot, man of vrouw, kost zo’n € 15.000,-, een flinke som voor een siliconen pop die heen en weer beweegt en geen fatsoenlijk gesprek kan voeren. Als je daar wel zin in hebt is een tripje langs de wachtkamer van de plastisch chirurg nog altijd een beter idee.