Nooit meer zweetplekken in je shirt!

De bedoeling is om in je een goed shirt of overhemd als een piekfijn gestijlde gentleman voor de dag te komen, maar voor een boel mannen gooien hun klotsende oksels roet in het eten. Daarom heeft Labfresh voor jou een waterafstotend shirt gemaakt, zodat je kan juichen zonder je zorgen te maken om die geurende kringen.

Och, meneren, wat geven jullie toch weer voor tips. Wat een onzin! U kan toch ook gewoon een shirt onder het overhemd dragen? Nee, daar gaan wij dus niet aan mee. Ten eerste gaat dat tegen zevenendertig stijlregels in, een extra shirt dragen is alleen maar warmer en vergergert het zweetprobleem dermate, dat de druppels zich uiteindelijk wel een weg vinden naar je overhemd.

Daarom is dit daadwerkelijk een oplossing. Het Amsterdamse Labfresh heeft geluisterd naar de problemen en een shirt ontwikkelt wat water, en dus zweet afstoot. Dat voorkomt niet alleen zweetplekken onder je oksels, tegelijkertijd kan je okselgeur daar niet lekker broeden. Maar naast zweet betekent dat ook dat bier, wijn, en je begrijpt waar we heen gaan, elke andere vloeistof zonder vlekken te maken van de stof afrolt. Voor de verloederde smeerkezen onder ons een manier om er tóch strak uit te zien.

Labfresh biedt een formeel shirt aan, maar ook een katoenen versie voor dagelijks gebruik, in een aantal fraaie kleuren. Waterafstotend betekent niet waterdicht, dus je kunt het shirt gewoon wassen, geen zorgen.

Voor het casual shirt leg je €99 neer, en voor het dress-shirt €119. Maar dan heb je ook wat.