Linda. pakt uit met groot vagina-dossier – starring Bobbi Eden!

Nooit te beroerd om onze vriendinnen een duwtje in de rug geven – alsof ze dat nodig zouden hebben – maken we je hierbij graag attent op het riante Dossier Vagina, waarmee Linda. Nieuws en Linda. TV momenteel online uitpakken. 

Wij werden – rijkelijk laat – getriggerd door onze hartsvriendin Bobbi Eden, zelf de bezitter van een fraaie en veelgeroemde vagina, die in haar nieuwe rubriek ‘Kom maar binnen bij Bobbi’ met man Mark achter het stuur van een Volkswagenbus kruipt en stad en land afrijdt om alles, maar dan ook alles over vagina’s te bespreken.

Zou je denken: dat wordt een feest. Maar dan kon je je weleens lelijk vergissen. Want de Bobster, die wij nog zó poedelnaakt met de meneren in een hotelbad zien zitten, en die smakelijk kan vertellen over die keer dat ze in  haar pornotijd van haar foef een gipsafdruk gingen maken, heeft het in de eerste aflevering alleen maar over schaamte voor praten-over-de-poes (‘zelf heb ik er geen last van’) en diverse vaginale ongemakken (op één: ‘zo droog als een Maria-kaakje’).

Geen stimulerende kost. Toch is het niet slecht je een half uurtje te verdiepen in Dossier Vagina, al was het maar om de duistere en complexe relatie tussen vrouwen en hun geslachtsdeel beter te leren doorgronden. Want gewapend met kennis weet jij voortaan – als je het al niet doorhad – dat je tegen elke vrouw die je bemint, zegt dat ze de mooiste poes van de wereld heeft, die heerlijk ruikt, èn smaakt, dat witte afscheiding volkomen normaal is, jeuk niet, maar ook niet erg, als je er maar mee naar de dokter gaat. Kleine moeite, groot plezier.

Foto iStock/ siphotography