Hilarisch: Brad Pitt eet in élke film – en andere acteurs die altijd hetzelfde doen

Brad Pitt houdt zich totaal niet in als er een bord voor hem wordt neergezet wat eigenlijk is bedoelt om de scène realistischer te maken. Dus eet hij. Altijd. In elke film. En zo hebben we nog wat meer dingen verzameld die onze favoriete acteurs en actrices in werkelijk élke film doen.

Hieronder een achtereenvolging van elke scène waarin Brad Pitt zijn honger stilt met het eten wat er toevallig op de set aanwezig is. Of regisseurs hebben door dat men die strakke kaakspieren gewoon aan het werk wil zien. Als je nu nog sceptisch bent en denkt: in hoeveel films kan het nou daadwerkelijk zijn:

Harrison Ford wijst dreigend
Er zijn wel meer acteurs die in verschillende films hetzelfde doen, en dat kan vooral komen omdat ze er heel goed in zijn. Eindbaas Harrison Ford is verdomd goed in dreigende speeches geven, terwijl hij zijn wijsvinger net niet in het gezicht van tegenspeler drukt.

Tom Cruise rent de hele aardbol rond
Dat een man die in een heleboel actiefilms speelt vaak rennend op beeld staat is geen verrassing, maar hoeveel Tom Cruise ondertussen sprintend gefilmd is, is echt niet meer normaal. Kijk maar eens naar de lengte van onderstaande compilatie. De man rent meer dan hij tekst heeft, dat is zeker.

John Cusack staat altijd in de regen
Zijn carriére was niet altijd even succesvol, maar toch heeft Cusack in heel wat films gespeeld. Toch trok hij aan het kortste eind, als je ziet hoe vaak hij op de set in de stromende regen heeft doorgebracht. Dat is pas een Rain Man.

Samuel L. Jackson, motherfucker!
Deze hadden jullie waarschijnlijk wel verwacht, maar hij zegt het woord gewoon beter dan ieder ander die ooit heeft bestaan. Motherfucker.

Keanu Reeves zegt altijd whoa!
Nee, niet alleen Samuel L. heeft een iconische line. Keanu Reeves kan als geen ander op een semi-stonede en verwarde manier een verbaasde kreet uit zijn mond laten komen.