Laat haar loeien: 250 orgasme-tips voor hem en haar

Natuurlijk weet jij hoe je met een listig samenspel van tong, vingers en zoete woordjes een vrouw een daverend orgasme kunt bezorgen. Natuurlijk zoek je onvermoeibaar naar nieuwe technieken om haar tot waanzin te drijven, en schuw je geen enkel middel om haar jodelend van de meervoudige climax te voorzien.

Want je weet als geen ander: het geheim van goede seks is je partner loeiend te laten klaarkomen. Want dat is a) rete-opwindend om te zien (rode vlekken, wegdraaiende oogjes, gekke geluidjes, onverstaanbare hakkelvuilbekkerij) en b) de ideale goedmaker voor wat je allemaal buiten het bed hebt misdaan. Bovendien zijn ze c) minder vaak verkouden! En soms tot wederdienst bereid…

Er is ons, en jullie, dus veel aan gelegen de kennis van de clitorale drukpunten up-to-date te houden. Vandaar dat we jullie aandacht vestigen op het gloednieuwe werkje ‘Oooh.. 250 orgasmetips voor mannen en vrouwen’ van Katerian Janouch, een van de belangrijkste seksuologen van Zweden, waar men het klaarkomen zowat heeft uitgevonden.

Is het een bloedstollende thriller? Neen. Het zou ons niets verbazen als je bij minstens 100 tips met je ogen rolt en ‘been there, done that’ mompelt. En terecht. Maar volledigheid is ook een mooi ding, en volledig is deze gids. Wat wil je ook: 250 tips, dat zijn er nogal wat.

Anyways: je neemt er toch altijd wat van mee. Zo lezen we bij tip 94: ‘Het beste foefje om een spuitorgasme (het zogeheten skwierten – red) te krijgen is meegeven! Het probleem van veel vrouwen is dat ze zich op het orgasmemoment inhouden. Veel vrouwen zijn bang in bed te plassen, ten onrechte denkend dat hun ejaculatie slechts een plas is. Anderen houden zich min of meer onbewust in. Misschien zijn ze gespannen, misschien ook zijn ze blij om controle te verliezen. Wat ook de reden is, deze terughoudendheid is de ergste vijand van het spuitorgasme‘.

Dus nooit meer ‘skwierten kreng’ roepen, terwijl je haar woest tegen de G-plek bruuskeert!

Ander leuk nieuws: behalve voornoemde en overbekende G-plek, vind je in en rond de vagina de U-plek (de monding van de urinebuis), de V-zone (de vestibule of ingang van de schede), de R-plek (een speciaal lustpunt in de ruggengraat) en de X-factor. Doe er je voordeel mee en sla je slag.

En, wat je niet zou verwachten, er zijn ook 114 tips voor en over het mannelijk orgasme. Wij hebben ze nog niet gelezen, want we worden altijd een beetje misselijk van woorden als frenulum en perineum, maar het is verdomd aardig dat er ook eens aan ons genot wordt gedacht. Laat deze klaarkombijbel dus rustig slingeren in huis: de vrouw(en) in je leven weten zo dat je je taak als minnaar serieus neemt en wie weet steekt ze nog wat over van de wondere mogelijkheden van haar eigen anatomie. En de vele mogelijkheden tot het bruisend bevredigen van jouw trotse penis.