

Related Posts

De perfect gegrilde Tomahawk van Tim Coronel
Echt mannenvoer: de Tomahawk. Een stoer stuk vlees. Tim Coronel is er helemaal dol op, maar hij is dan ook een volbloed carnivoor. Onlangs maakten we voor The Meatlovers een video van een winterbarbecue bij Tim in de achtertuin. Die Tomahawk bereidden we reverse sear: eerst langzaam garen, dan op hoog vuur grillen. Met een […]

De Meneren gaan vreemd: onslievelingsgerecht.nl
De hoofdredactie van Meneren.nl – zijnde Jan Heemskerk & Marcel Maassen – ontdekte ook één voordeel van de coronabeperkingen: je houdt tijd over voor iets nieuws. Wij hebben die tijd benut om een nieuw culinair platform in de lucht te schoppen: onslievelingsgerecht.nlWe presenteren het lievelingseten van inspirerende bekende en onbekende Nederlanders. De gerechten, de recepten […]

15 tips voor zacht, mals en smeuïg stoofvlees, suddervlees, hachee, zuurvlees, goulash, enzovoort
Gestoofd rundvlees moet superzacht zijn, mals, smeuïg, het moet smelten op je tong. Helaas mislukt het bij velen maar al te vaak: het vlees is droog, taai, smakeloos. Waarom dan toch? Met deze 15 tips maak jij voortaan altijd het volmaakte stoofvlees.