

Related Posts

De Meneren gaan vreemd: onslievelingsgerecht.nl
De hoofdredactie van Meneren.nl – zijnde Jan Heemskerk & Marcel Maassen – ontdekte ook één voordeel van de coronabeperkingen: je houdt tijd over voor iets nieuws. Wij hebben die tijd benut om een nieuw culinair platform in de lucht te schoppen: onslievelingsgerecht.nlWe presenteren het lievelingseten van inspirerende bekende en onbekende Nederlanders. De gerechten, de recepten […]

15 tips voor zacht, mals en smeuïg stoofvlees, suddervlees, hachee, zuurvlees, goulash, enzovoort
Gestoofd rundvlees moet superzacht zijn, mals, smeuïg, het moet smelten op je tong. Helaas mislukt het bij velen maar al te vaak: het vlees is droog, taai, smakeloos. Waarom dan toch? Met deze 15 tips maak jij voortaan altijd het volmaakte stoofvlees.

2 trucs voor de lekkerste, krokantste aardappels van de barbecue
Deze gebakken aardappeltjes van de BBQ zijn écht ultiem. Zo heerlijk krokant van buiten, zo smaakvol en zacht van binnen. Twee simpele trucjes maken het verschil. Het volledige recept vind je hier.