Chili Klaus, de man die hete pepers voert aan kindjes

Soms willen wij gewoon een goede tip geven: kijk de video’s van Chili Klaus. Een goedlachse Deen met een grote liefde voor hete pepers. Hij ondergaat ze bij de vleet en voert ze aan kinderkoren. Niets beter dan genieten van andermans pijn.

Elke hobby die je kan bedenken wordt door iemand beoefend op deze aardbol; hoe vreemd ook. Zelfs het kweken van de heetste pepers op aarde en het eten hiervan. Chili Klaus eet ze niet alleen, hij voert ze aan politici, muzikanten en onschuldige jongetjes in een kinderkoor. Zijn kop wordt rood en hij blijft lachen. We vragen ons af of hij later op het toilet nog steeds zo lacht. Hier een paar van zijn grote hits:

De bad-ass Deense jongens eten de peper vanaf 1 minuut 27 seconden en blijven op de een of andere manier toch zingen. Je kunt bij de jonge jongens precies het moment zien dat hun de brandende baard in de keel schiet. En Klaus blijft maar lachen.

Hieronder eet Chili Klaus een paar héle hete als passagier van Top Gear’s The Stig. Als iemand de hele tijd door hete pepers eet zal hij er wel goed tegen kunnen, zie ik je denken. Niet dus. Maar hij geniet er wel van.

Een klassiek orkest valt zienderogend in duigen door de effecten van de capsaïsine. Je lijkt opeens niet meer zo’n virtuoos wanneer je hele gezicht in de fik staat. Je favoriete Deen begeleidt.

Heerlijk kijkvoer voor op een trage avond. Of op de wc. Zodat jij in alle zaligheid je daad kan doen terwijl andere mensen lijden. Wat is er nu beter?