Wij geven 5 Philips Everplays weg!

Niet alleen belonen wij jou bij Meneren.nl elke dag met verse artikels, we gunnen jullie ook geweldige spullen. Daarom geven we in samenwerking met Philips 5 zwarte Philips Everplay BT6900’s weg.

Deze rete-handige draagbare speaker is ideaal voor de man die overal naar zijn favoriete muziek wil luisteren en niet meer met AUX-kabels wil kloten. Verbind de Bluetooth die tot 30 meter bereik heeft met je telefoon of tablet en geniet terwijl jouw muziek op fantastische kwaliteit wordt afgespeeld. Dat houdt de Everplay langer vol dan jij: maar liefst 10 uur. Als je een echte bassjunkie bent is deze speaker precies wat je nodig hebt. Door het cilindervormige ontwerp en de Bass Boost wordt het geluid namelijk helder en onvervormd, maar met flinke kloppen op de borst afgespeeld.

De speaker is schokbestendig, stofdicht en waterbestendig, dus volledig geschikt voor een dag op het strand of in het park. Ook is er een microfoon ingebouwd, zodat je gewoon op kan nemen wanneer je wordt gebeld. En als dat allemaal nog niet genoeg was, ziet de speaker er ook nog eens heel fraai en robuust uit. Kijk dan. Die wil je hebben, toch? Ja! Doe mee en vertel ons waarom jij de speaker wil winnen via het bericht op Facebook, wie weet ben jij binnenkort in bezit van zo’n stijlvolle zwarte Philips Everplay.

Dit bericht is voortgekomen uit een samenwerking met Philips, maar de inhoud is 100% van ons. Lees hier alles over ons advertentiebeleid.