Seks tips voor vrouwen

Dit willen mannen echt in bed: uitprinten en aan haar geven!

Soms weet je wel wat je wilt, maar niet hoe je het moet vragen. Gelukkig heb je ons. Dus: uitprinten en aan je vriendin geven. Met een welgemeend ‘wat zij zeggen’. 

1) Begeer ons!  Jullie zijn natuurlijk niet zo, maar je hebt van die vrouwen die seks zien als middel om ons klusjes te laten doen, of om geld van ons los te wrikken. Veel vrouwen doen het zelfs met hun man om van het gezeur af te zijn. Dat is niet aardig, he? Dat voelen we. Dat doet zeer. Wij willen heel graag seks met jullie, maar we willen toch ook wel graag dat jullie seks met ons willen hebben. Uit oprecht verlangen. Ja, het is waar: ook wij, ondanks al onze tekortkomingen, lichamelijk, geestelijk, financieel en spiritueel, ook wij willen graag worden begeerd! Probeer dus daadwerkelijk zin in ons te hebben als je met ons naar bed gaat. Of, als dat echt niet lukt, probeer dan die zin heel overtuigend te faken!

2) Laat je onzekerheden thuis. We vinden helemaal niet dat je een dikke buik hebt. Of een kont met putjes. Of een gek gezicht als je klaarkomt. Het is niet erg dat je piepgeluidjes maakt. Je hoeft je geen zorgen te maken over het feit dat je twee potloden onder je borsten kunt klemmen, een moedervlek in de vorm van Moldavië op de binnenkant van je dij hebt, of een mal klein teentje. Het kan ons niet schelen dat je een rommelige vagina hebt. En per ongeluk af en toe een kutscheetje laat. Wat we wel erg vinden, is dat je krampachtig je buik gaat liggen inhouden, een hand voor je mond slaat om doodstil te vrijen, en enkel flatteuze designstandjes wilt doen, omdat we anders het een of andere lichamelijk gebrek aan je zouden kunnen ontdekken.  We zijn uit vrije wil met je in bed gestapt, en vinden je dus aantrekkelijk. Laat het gaan. Laat je gaan! Je bent goed zoals je bent. En bedenk: wij zijn ook niet perfect.  Straks maak je ons ook nog onzeker. En dan zijn we nog verder van huis.

3) Neem in godesnaam een keer het initiatief! Het is helemaal niet erg dat wij in 99% van de gevallen de jager moeten spelen, en jullie de prooi, maar een doodenkel keertje op onze beurt te worden verleid, is gewoon zó geweldig. Dat jullie gewoon een keertje beginnen. En dan niet denken, ik draai toch in bed altijd mijn kont  naar je toe en je mag hem er toch altijd insteken? Nee, actief beginnen met seks op een moment dat wij daar niet op hadden gerekend. Dat is opwindend en – fuck het – gewoon super ontroerend. Dat gebeurt ons nooit! En let op he: je mag er natuurlijk werk van maken, met honderd geurkaarsjes, een heerlijk schuimbad, moeilijke lingerie en een zalige erotische massage. Maar ons gewoon bij de piel pakken en zeggen dat je seks wilt, is ook goed. Het is de gedachte die telt!

4) Doe een beetje je best. Je hoort wel eens vrouwen zeggen: ‘Ach ja, zo’n man komt toch altijd wel klaar’.  Dit natuurlijk in tegenstelling tot jullie zelf, die eerst met liefde moeten worden opgewarmd, daarna urenlang aan secundaire erogene zones moeten worden gestreeld, terdege aan de foef geslobberd en langdurig platgeneukt, alvorens jullie van je welverdiende meervoudige orgasme kunnen genieten.  Jullie vinden het doodnormaal dat wij al die moeite doen. En dan zouden wij wel vanzelf even klaarkomen? Nou ja, dat is natuurlijk ook wel zo, maar ook voor mannen is het ene orgasme het andere niet. het is veel lekkerder als jullie daar, net als wij, een beetje je best voor doen. En omdat we weten dat daarover niet elke maand pagina’s vol tips in de bladen staan, geven we dadelijk nog wat praktische ideetjes. Maar het begint bij het inzicht: jouw inspanning is zijn genot!

5) Laat de innerlijke slet naar buiten. Deze is een beetje tricky omdat mannen een bijzonder ambivalente houding hebben ten aanzien van de vrouwelijke seksualiteit. Enerzijds vinden we het reuzengeil als je in bed een volstrekt ongeremde sloerie bent, die schuimbekkend van opwinding alle duivels van de hel bij elkaar vloekt terwijl ze je als een dolle berijdt tot je denkt dat je penis afbreekt… aan de andere kant zijn we – als alle opwinding is weggeëbd – doodsbang dat je zo ook bij 20 andere mannen kersenpitten spugend uit je plaat gaat. En of dat nou zo is of niet, wij willen het niet weten. Wij willen horen dat wij de enige zijn die jou tot deze toppen van geile waanzin weet op te zwepen. Vergeet dat dus niet te zeggen, tijdens het naspel.

6) Leer de perfecte orale seks.  Ja. We weten dat de penis een inherent lelijk en onsmakelijk orgaan is. We weten dat het al een daad van barmhartigheid is dat jullie überhaupt bereid zijn hem in de mond te nemen. Hiervoor zijn we ook heel dankbaar. Maar we weten ook dat jullie weten dat er voor ons niets fijners bestaat op Gods mooie aarde dan orale seks te ontvangen. En dan is het echt verbluffend te merken hoe weinig jullie er gemiddeld van bakken. Is  het nou heus zo erg om een beetje behoorlijk te leren hoe je een man bevredigt? Met een beetje inspiratie, een beetje gevoel, een beetje enthousiasme en een beetje beheersing over je gag-reflex? Is het nou zo erg een beetje te oefenen, experimenteren, volhouden, leren en weer doorgaan – om je de edele kunst van de perfecte fellatio eigen te maken? Echt, er moet verrassend veel gebeuren voor je een ontijdige verstikkingsdood sterft, en de finesses zijn eindeloos, net als zijn dankbaarheid. En het zou ons niet verbazen als je het na verloop van tijd gaat beschouwen als een dierbare hobby. Het is tenslotte altijd leuk om aan de top te staan.

7) Neem de touwtjes in handen. Ligt een beetje in het verlengde van het initiatief nemen: ons is opgevallen dat vrouwen meestal toch ondergaan, in plaats van onderwerpen. Dat ligt natuurlijk een beetje in de aard van het beestje, de man als overweldiger en de vrouw als overweldigde, en dat is meestal ook best prima en helemaal 50 tinten grijs en zo, maar het kan ook best een keertje andersom.  Waarom bepaal jij niet een keertje wat er gebeurt, in welke volgorde, en wat hij voor je kan betekenen? Ik ben ooit door een vrouw ontboden om 20.00 uur sharp, her place, geen toelichting. Bij aankomst werd mij direct verzocht me uit te kleden, en kreeg ik een kamerjas en een glas champagne aangereikt. Bleek dat we haar nieuwe zespersoons jacuzzi gingen uit proberen. Met z’n tweetjes. In de achtertuin. In april. Onvergetelijk en je ziet: ik heb het er 200 jaar na dato nog steeds over.  Dus dames: pak de regie, schrijf je scenario, doe met ons wat je wilt: een blij verraste man zal je deel zijn.

8) Doe es gek. Er is helemaal niets mis met huis-, tuin- en keukenseks. Sterker nog, we zijn dol op huis-,  tuin- en keukenseks. Huis-, tuin- en keukenseks is hartstikke lief en gezellig en heus wel super-bevredigend en je slaapt er zo lekker op. Maar af en toe een uitspatting kan geen kwaad. En dan hoef je niet meteen te denken aan spontane gangbangs of serieel swingen in de parenclub, dat is gelijk weer zo’n gedoe. Nee, we bedoelen kleine uitspattingen, het ontregelen van het tikken van de klok, het breken van de knusse seksroutine. Verras hem door af en toe iets te doen dat niet helemaal past in jouw profiel van blije preutse liefde-voor-het-leven. Whatsapp hem op z’n werk dat je héél even een klein momentje voor jezelf gaat nemen, en of hij een halfuurtje niet wil storen. Of juist wel, als hij mee wil luisteren. Laat hem een keer in een ontspannen bui ineens dat ene ding doen wat hij zo graag ook een keer zou doen maar niet durft te vragen omdat hij niet wil dat je denkt dat hij een gore smeerlap is. Slobber hem wakker in de morgen. Lig geheel gereed en bereid klaar op de keukentafel als hij thuis komt.  Het zijn de kleine dingen die het doen. Maar mocht je het in je hart kunnen vinden: de meeste mannen dromen van een trio met jou en je beste vriendin. Die lekkere.

9) Wees lief en zacht met ons. We weten dat jullie een tamelijk eendimensionaal idee hebben van de mannelijke seksualiteit. Hierdoor zijn jullie nogal penisgericht en ruw ingesteld. Wij hebben echter ook gevoel in de rest van ons lichaam. En het is helemaal niet erg om de tijd te nemen voor een stukje tederheid. Omgekeerd zouden we al blij zij als jullie niet zo ruw zouden willen omgaan met onze genitaliën. Daar zitten duizenden zenuweinden. En tenslotte: gelieve ons niet te visiteren. Als je sommige vrouwenbladen mag geloven, is er geen groter mannengenot denkbaar dan de inwendige massage van de Mannelijke G-plek. Wij denken hier echter heel anders over. Mocht je dus in een experimentele bui zijn, waag het niet onverwacht en zonder schriftelijk toestemming een man van achter te bevoelen. Dat ligt heel gevoelig, allemaal.

10) Geniet! Want jullie genot is ons genot. Uiteindelijk is er niets opwindender dan een vrouw die overduidelijk in staat van complete vervoering is geraakt. Door toedoen van ons nijvere handwerk. Of tongwerk. Of pielemuiswerk. Dus zolang je niet blaft als een chihuahua: ga gerust uit je plaat!