Dit is een interessant stuk over je onderbroek

We weten dat er belangrijker edingen zijn in het leven, maar toch is het handig om je af en toe druk te maken over welk soort onderbroek je aantrekt. 

We beginnen bij het medisch advies. Bij de helft van de mannen met vruchtbaarheidsproblemen ligt het probleem bij de hoeveelheid actieve sperma in zijn lozing. Jij daar, met je strakke onderbroekje aan om de boel lekker compact te houden, jij loopt risico. Je balzak hangt buiten je lichaam om de miljarden potentiële kunstenaars en wereldleiders die jij bij je draagt op lage temperatuur te houden. Als je strak ondergoed draagt, duw je de scrotum tegen de knusse 37 graden Celsius van je lichaam aan, en is er een vergrote kans op minder actief zaad.
De dokter zegt er wel bij dat je vooral op warme dagen en bij het sporten strak ondergoed moet ontwijken, omdat de temperatuur dan nog verder kan stijgen.

Medische conclusie: Zeker wanneer het lichamelijke kwik oploopt, laat die ballen (excuseer de vakjargon) van een briesje genieten, draag losser ondergoed.

 

De vrouwelijke mening, dan. Tijdschrift GQ vroeg 200 vrouwen naar hun voorkeur wat betreft de mannelijke onderbroek.

Met een overweldigende meerderheid van 64,5% spraken de vrouwen hun voorkeur voor “boxer briefs” uit. De strakke boxer, met pijpjes welteverstaan. Het heeft de voordelen van een boxer qua lengte, en van een ballenknijper qua stof. Het biedt de nodige ondersteuning en tekent mooi af, voor de liefhebber. Daar werden specifiek de onderbroeken van Calvin Klein genoemd als iconisch en sexy. Weten we dat ook weer.
19% van de vrouwen gaf de voorkeur aan een boxershort. Wel de tweede keus in deze enquête, maar de overige 81% gaf aan de boxershort te associëren met een jongen, in plaats van een man. En dat is niet positief.

Vrouwelijke conclusie: Ga voor de boxer. Toch al een populaire keus in onderbroekenland, maar nu nog meer reden. Ze zijn niet te klein, niet te groot, en accentueren de goede onderdelen.

Foto: iStock