deurbel

Dit is de coolste deurbel van de wereld

Jouw deurbel heeft niet eens een camera om te zien wanneer de irritante buurvrouw aanbelt? Die is aan vervanging toe! Want, ik zeg je, alles wordt digitaal.

Dat kan echt niet meer, zo’n ouderwetse rinkelende deurbel. Jij moet een Ring Video Doorbell hebben. Zodat je ook gewoon kan zien wie er voor je deur staat zonder dat je thuis bent. Het is een cool ding en wij willen er eentje.

Wanneer iemand op de bel drukt krijg jij een melding op je telefoon dat er iemand voor de deur staat. Vervolgens krijg je de HD-beelden van de camera gestreamd naar je telefoon, alsof je achter de deur in je ondergoed door het kijkgaatje staat te loeren. Met de microfoon kun je tegen de buurman zeggen dat hij maar lekker zelf een boormachine moet gaan kopen, en de postbezorger vertellen dat hij de pakketjes gerust onder de bosjes mag verstoppen.

Er zit zelfs een bewegingsdetector op. Als er inbrekers of God verhoedde, Jehova’s getuigen voor je deur staan kun je voor ze aanbellen het gevaar in de kiem smoren. Oh ja, en je deurbel geeft licht. Ook nog! Check het über-Amerikaanse filmpje: