• Home
  • Hart
  • Geest
  • Lijf
  • Vrouw
  • Gezin
  • Mond
  • Ding
  • Sport
  • Geld
  • Over Meneren
Achtergevel Dammerweg 98
16 05 2021

Bouwen & Barbecueën, volg de vlog

Meneer Maassen woont erg leuk en landelijk, maar wel wat krap. Dat is al jaren zo. De begane grond bestaat feitelijk uit slechts één vertrek van circa 8 bij 4,5 meter. Daarin kookt hij zich zes slagen in de rondte en tikt hij dagelijks vele uren voort aan een volgend verhaal. Hij is niet veeleisend, […]

Lees meer

Alcoholvrije jenever
29 03 2021

Terrassen nog dicht, flessen al open!

Al zijn de terrassen nog potdicht, de zomercocktails vliegen ons hier al om de oren! Zo laat Hooghoudt een fles Zero Zero 24 bezorgen – een alcovrije ode aan de legendarische Rijke Jenever No. 24, die het prima doet met bruisend water of tonic, met zijn hart van jeneverbes, lavendel en een vleugje vlierbloesem. ‘We […]

Lees meer

De perfect gegrilde Tomahawk van Tim Coronel lievelingsgerecht
26 02 2021

De perfect gegrilde Tomahawk van Tim Coronel

Echt mannenvoer: de Tomahawk. Een stoer stuk vlees. Tim Coronel is er helemaal dol op, maar hij is dan ook een volbloed carnivoor. Onlangs maakten we voor The Meatlovers een video van een winterbarbecue bij Tim in de achtertuin. Die Tomahawk bereidden we reverse sear: eerst langzaam garen, dan op hoog vuur grillen. Met een […]

Lees meer

Collage gerechten en mensen onslievelingsgerecht post
12 01 2021

De Meneren gaan vreemd: onslievelingsgerecht.nl

De hoofdredactie van Meneren.nl – zijnde Jan Heemskerk & Marcel Maassen – ontdekte ook één voordeel van de coronabeperkingen: je houdt tijd over voor iets nieuws. Wij hebben die tijd benut om een nieuw culinair platform in de lucht te schoppen: onslievelingsgerecht.nlWe presenteren het lievelingseten van inspirerende bekende en onbekende Nederlanders. De gerechten, de recepten […]

Lees meer

15 tips voor mals stoofvlees Marcel Maassen
24 10 2020

15 tips voor zacht, mals en smeuïg stoofvlees, suddervlees, hachee, zuurvlees, goulash, enzovoort

Gestoofd rundvlees moet superzacht zijn, mals, smeuïg, het moet smelten op je tong. Helaas mislukt het bij velen maar al te vaak: het vlees is droog, taai, smakeloos. Waarom dan toch? Met deze 15 tips maak jij voortaan altijd het volmaakte stoofvlees.

Lees meer

Aardappelen thumbnail
22 05 2020

2 trucs voor de lekkerste, krokantste aardappels van de barbecue

Deze gebakken aardappeltjes van de BBQ zijn écht ultiem. Zo heerlijk krokant van buiten, zo smaakvol en zacht van binnen. Twee simpele trucjes maken het verschil. Het volledige recept vind je hier.

Lees meer

Recept zelf kaassoufflés maken
30 04 2020

Hoe maak je zelf kaassoufflés?

De Meneren zijn dol op kaassoufflés. En op nog heel veel meer dingen hoor, maar toch vooral op kaassoufflés. Zelfgemaakt zijn ze krankzinnig lekker. En dat zelf maken, doe je in een handomdraai. Stelt niks voor. In de video zie je hoe het moet. Het recept vind je op de website van Marcel Maassen. Hoe […]

Lees meer

Marcel Maassen vuurkoning BBQ v
23 04 2020

Marcel ‘de Messi van het Barbecuen’ Maassen vuurkoning bij The Meatlovers!

Moet je lezen! “Hij is een wandelende, schrijvende, kletsende Wikipedia over alles wat met barbecueën te maken heeft. Met dezelfde creativiteit waarop het vlees gegrild wordt, bereikt zijn pen het papier. Marcel Maassen is niet alleen een gepassioneerde barbecue koning, maar ook een trotse Limburger.” Wat zeg je? Dit wist je allang? Natuurlijk, maar wat […]

Lees meer

Cover erotisch kookboek Let's Missbehave
25 03 2020

Let’s Missbehave – een erotisch kookboek met smaak

Meneren, Ter afleiding van de pandemie, even uw onverdeelde aandacht voor Carlijne van Popering, schrijver en samensteller van Let’s Missbehave, where food meets pleasure, een erotisch kookboek met hete gerechten, zinnenprikkelende foto’s en opwindende verhalen! Want zoals zij het wezen van haar boek verwoordt, zou ik het niet kunnen… Zegt Carlijne: “Eten is alles. Eten […]

Lees meer

1 2 3 4 5 »
meneren.nl maakt gebruik van cookies en vergelijkbare technieken om: 1) het gedrag van bezoekers vast te leggen en te analyseren en zo deze website te verbeteren 2) het mogelijk te maken content via social media te delen 3) de inhoud van onze website en de vertoonde advertenties beter af te stemmen op jouw interesses Als je verder surft, accepteer je deze cookies en ga je akkoord met de verwerking van de (persoons)gegevens die met behulp van cookies kunnen worden verzameld en verwerkt voor de onder 1 t/m 3 genoemde doeleinden.