De Bluetooth-speaker die je móet hebben

Philips bestormt opnieuw de markt van draagbare speakers met de nieuwe EverPlay-serie. De compacte speakers zijn ideaal voor diegene die zijn favoriete muziek in perfecte kwaliteit wil beluisteren, zonder daarvoor een tweede hypotheek op zijn huis te hoeven nemen.

Hoe komt het dat de geluidskwaliteit zo goed is voor die aardige prijs? Philips-magie. Ergens achter dat stijlvolle design zit vernuftige digitale geluidsverwerking en een Anti-Clipping-functie verstopt die ervoor zorgt dat elke noot kraakhelder en zonder vervorming wordt afgespeeld. Naast helder, ook hard. Wanneer je het kleine apparaatje aanzet verwacht je niet dat het af en toe het bestek in de la doet rinkelen, maar dat doet het wel.

Als je nooit eerder een Bluetooth-speaker hebt gehad, moet je het bij deze maar eens proberen. Niet meer heen en weer lopen, geen gezeik met kabelbreuk of verloopstukjes, verbinden en gaan. Bluetooth blijft maar liefst tot 30 meter verbonden, dus stream Spotify, YouTube, Apple Music, of waar je muziek ook maar vandaan haalt zorgeloos van je telefoon of tablet en dans de komende 10 uur de kamer door. Want zo lang blijft de Everplay leven zonder op te laden.

Er zijn een aantal versies van de Everplay. De BT3900 is een smalle speaker, die door het compacte design gewoon in je binnenzak past. Leg hem op een willekeurige plek neer, druk op play en geniet. Maak je geen zorgen om een stoot of een drup, alle Everplays zijn schokbestendig, stofdicht en waterbestendig.

De eerder genoemde BT6900 kost iets meer, maar is een aanrader als je graag naar stevige hip-hop of electronic dance music luistert. De cilindervormige speaker blaast helder alle hoge en diepe tonen je trommelvlies op. Voor wie daar nog niet genoeg aan heeft is er de BT7900, de grote broer van de BT6900, vergelijkbaar in ontwerp (maar met nóg iets meer kracht). Philips snapt, in tegenstelling tot veel andere speakermakers, dat mannen niet rond willen lopen met een gifgroene speaker, besmeurd met honderden flitsende led-lampjes. Het design is simpel, stijlvol en stoer. Er is nog veel meer te vertellen, bijvoorbeeld dat er een microfoon is ingebouwd voor wanneer je gebeld wordt, of dat de USB-kabel tegelijkertijd de draagband is (vernuftigheid worden we blij van). Maar het grootste voordeel van de Everplay is simpelweg je favoriete muziek op hoge kwaliteit luisteren, altijd en overal, voor weinig geld. Want mannen houden niet van goedkoop, wel van weinig betalen. Helemaal voor zo’n bijzonder fraaie, stevig aanvoelende speaker.

We hebben meer feestjes in ons leven nodig, en met een Everplay bouw je er overal eentje.
De BT3900 kost €49,-, de BT6900 €79,- en de BT7900 €99,-.

Dit bericht is voortgekomen uit een samenwerking met Philips, maar de inhoud is 100% van ons. Lees hier alles over ons advertentiebeleid.