Grote piemels, kleine piemels

Dames opgelet: voor een grote penis moet je in Bussum wezen – of Winsum, of Burgum!

Wie mij volgt, weet: ik ben geen fan van condooms. Ik heb neuken met condoom weleens vergeleken met eten zonder smaakpapillen, en daar sta ik nog steeds helemaal achter. Dat gezegd hebbende, heb ik een zwak voor De Condoomfabriek. Want die doen jaarlijks onderzoek naar de piemelmaat van Nederland.

Ja, mensen! Deze online specialist in bedbenodigdheden maakt het bijna aantrekkelijk de hoofdredactionele penis te hullen in een latex-omhulsel met aardbeiensmaak, en geloof me, dan heb je je PR, tone of voice en presentatie goed voor elkaar.

Zo laat De Condoomfabriek jaarlijks statistisch onderzoek doen aan de hand van de productverkopen per regio. En daar kun je mooie weetjes uit destilleren. Zo blijkt het hoogste percentage XS-condooms (ik neem aan: voor de dappere micropenis) te worden verkocht te ’s Gravendeel, Drunen en Weesp. Wat  grappig is, want datzelfde Weesp grenst aan Bussum, dat een van de plaatsen in Nederland is waar de meeste XL-condooms worden gekocht (maatje kinderarm). En weet je dan ook nog dat de bewoners van Bussum twee keer zo rijk zijn als die van Weesp, kun je concluderen dat mensen met een grote penis twee keer zo veel kans hebben rijk te worden.

Nog een paar: Eindhoven is de grote stad waar men zowel de meeste reuzenpiemels als de meeste pinkeltjes vindt, een stad van extremen dus, en Russisch roulette voor vrouwen, maar dat is altijd nog beter dan Amersfoort, waar gemiddeld de minste grootgeschapen mannen van Nederland huizen. Amsterdam, waar men zich over alles op de borst klopt, moet het doen met een bescheiden plekje in de middenmoot. Maar dat dacht de rest van Nederland al.

Ander hoofdstedelijk condoomnieuws: Amsterdam is wel de grootste afnemer van condooms-met-een-smaakje, waaruit we kunnen afleiden dat de Amsterdammer liever lui dan moe is, en zich liever laat afzuigen dan zich in het zweet te werken om zijn meisje te trakteren op een stalen roede. Ook hier kijken we niet van op. Aardbeien is trouwens de favoriete smaak, cola de minst geliefde. Persoonlijk ben ik wel benieuwd naar Piña Colada, maar ook weer niet zo benieuwd dat ik bereid ben er een penis voor in mijn mond te nemen. Tot zover.