bad

Afvallen? Fok de sportschool, neem een bad!

Je wilt opeens gezond doen en bent van plan jezelf even flink de vernieling in te helpen in de sportschool. Ga in plaats daarvan maar lekker in bad. Want van warm badderen val je net zoveel af als tijdens een half uur flink wandelen. Terwijl jij ligt te genieten.

Een life-hack zoals we er nog nooit eentje zagen. Omdat je lichaam moet omgaan met de hitte van het water en het stijgen van je lichaamstemperatuur gaat het aan het werk. En als je lichaam aan het werk is, verbrand je calorie├źn.

Ook heeft het een ander gezondheidsvoordeel. Het reguleert namelijk je bloeddruk en bloedsuikerniveau. Uitgebreid genieten in combinatie met het verbranden van calorie├źn stabiliseert je lichaam, en word je helemaal zen. Als je geen bad hebt is af en toe naar de sauna gaan ook een uitstekende manier om af te vallen terwijl je stil zit.

Natuurlijk is fysieke beweging belangrijk voor een gezond lichaam, maar het is fijn om te weten dat er een veel relaxter alternatief is. Helemaal voor mensen die door lichamelijke beperkingen niet een uur kunnen mountainbiken of hardlopen. Laat dat bad maar vollopen, heren, wij geraken in vorm!