‘A blowjob a day, keeps de relatietherapeut away’ – levenslessen van een female influencer

Eén van de mooie dingen die de Millennial-generatie en de digitale revolutie ons hebben gebracht, is de influencer. Een infuencer is iemand die via vlogs en social media de wereld in woord en (bewegend) beeld laat zien hoe hij of zij in het leven staat, en seksegenoten aldus tot lichtend voorbeeld wil strekken. Zoals bijvoorbeeld de razendknappe en wereldwijze Jamie Li (31). En wijzelf, soort van. 

Het zal duidelijk zijn dat succesvolle influencers mooie, charismatische mensen zijn, met diepe gedachten over het bestaan en onze rol in het universum, bijzonder goede smaak & eigen stijl in mode, accessoires, dergelijke, een neusje voor de laatste trend en een rijk en dynamisch leven, vol feesten, presentaties en verre reizen, tijdens dewelke men minimaal drie keer per dag van outfit wisselt. Want waren ze niet fabulous, zouden ze geen miljoen volgers hebben, die aan hun lippen hangen en er net zo willen uitzien. Zo zit het dan ook weer in elkaar.

Anyway. Jamie Li is dus zo’n influencer, handzaam formaat, ad rem, tikje Aziatische vibe, en volgens eigen flaptekst: ‘beauty en moderedacteur, maar vooral bekend van haar wekelijkse vlogs, waarin ze een hilarisch en schaamteloos eerlijk kijkje geeft in haar hectische leven als moeder, zakenvrouw, vlogster en stijlexpert.’ En nu dus schrijfster van een heus boek: sexy, but tired, but sexy – over alle ballen hooghouden en een sexy leven leiden. Wij waren bij de feestelijke presentatie, dat je het weet.

Het valt je ook mogelijk op dat het woord sexy vaak valt in die titel. Dat is dan ook een terugkerend thema als Jamie ons met flair en humor meeneemt in haar drukbezochte wereld van (designer) clothes en shape-wear (je wilt het niet weten), make-up en carrière en ouderschap en natuurlijk de relatie met haar jeugdliefde Alain, aan wie ze twee prachtkinderen heeft geschonken (terwijl ze eigenlijk nóóit kinderen wou – en moet je nou eens zien!).

Dank voor je geduld tot zover, en dan zal ik nu onthullen waarom ik je aandacht op dit boekje en de schrijfster vestig: hoofdstuk 4, The Sexy Chapter. Het blijkt namelijk dat Jamie Li de mening is toegedaan dat je je man – óók in een lange relatie met kinderen – seksueel moet blijven prikkelen, en daar als vrouw ook de nodige moeite moet (blijven) doen.

Sterker nog: Jamie Li verwoordt vrijwel letterlijk wat geen enkele man in dit tijdsgewricht ooit zou durven zeggen, laat staan goedkeuren. En daarom raden we je aan dit boek achteloos cadeau te doen aan je geliefde en haar de moeder te laten influencen door die geweldige Jamie Li, van wie hieronder enkele inzichtelijke passages!

A blow job a day keeps the relatietherapeut away Oké, misschien niet ‘a day’, maar blow jobs zijn belangrijk in een relatie. In een gezonde relatie wordt goed gepijpt. Bovendien: er gaat niets boven het geven van een solid sokkie.

Zorgzaam & sexy Ik hang gerust het huisvrouwtje uit in een zwerversoutfit, maar ik blijf fuckable at all times. (Strijken in een iets te hoog opgetrokken onderbroek. T-shirt zonder beha. Nochalante knot – He likes that.) 

Send nudes Wanneer ik lekker in mijn vel zit, me sexy voel, langs de spiegel loop en denk: ddaayumm girl, is het een perfect moment voor een nude. Ik verzend de foto het liefst op een ongepast moment (…).

Tot zover. Maar er is meer, veel meer. Wat een vrouw.

Sexy, but tired, but sexy kopen kan hier.

Foto Jan Heemskerk en Instagram/ @mrsjamieli

Die Jamie Li!