6 cadeaus waar elke vrouw wild van wordt (en zij kan het weten)

Oké mannen. Ik heb dus de beste man van de wereld. Om allerlei redenen, maar vooral: omdat hij ge-wel-dige cadeaus voor me weet te verzinnen. Helemaal zelf. En al mijn vriendinnen zijn jaloers – dus zullen andere vrouwen dit ook wel graag willen ontvangen, denken jullie niet?

Hiermee ben ik de afgelopen 6 jaar verrast:

Nummer 1:
Chanel 5.
De geur waar elke vrouw blij van wordt. Kan in een grote fles, natuurlijk. Maar weet je waar mijn man mee aankwam? Een doosje met DRIE kleine flesjes. Voor in je make up tasje. En er zaten ook nog twee refill flesjes bij. Náááh.

Nummer 2:
Een cashdepot bij de Beautysalon op de hoek.
Waar gebeurd: een dag voor mijn verjaardag liep mijn man de beautysalon op de hoek binnen en pinde er een paar honderd euro. Daarop kreeg ik een eigen schriftje waarin ze het saldo bijhielden. Een half jaar lang heb ik daar genoten van massages, glimmende voetjes en perfecte wenkbrauwen.

Nummer 3:
Een miniprintertje.
Ken je ze al? Van die kleine printertjes waar je ter plekke kleine fotootjes uit kunt laten rollen die je dan op de koelkast plakt / aan de muur prikt / meegeeft aan je bezoek. Nee? Kijk dan maar eens hier.

Nummer 4:
Een hippe fiets.
Jarenlang reed ik op z’n lullige postcodeloterijfiets. Kon mij het schelen, we wonen midden in de stad en ik was allang blij dat ik een fiets had die niemand wilde jatten. Maar toen kwam Thomas dus met een prachtige fiets aanzetten – en met deze woorden: “Zo;n mooie vrouw als jij moet toch niet op zo’n lelijke fiets zitten.”
Nummer 5:
Champagne. En dan niet zomaar een.
Ik weet het, het is heel decadent, maar een man die mij op een doodgewone doordeweekse dag verrast met een vintage champagne in de hand en zegt: “Schat, we leggen de kinderen vroeg in bed, gaan op het dakterras zitten en drinken dan deze heel langzaam leeg,” daar ga ik direct mee trouwen. En dat heb ik dus ook gedaan.

Nummer 6:
Aveda. (De lekkerste shampoo van de wereld.)
Ik gebruikte altijd Aveda shampoo. Ja, dat kon toen nog: ik had een vaste baan. Maar nu ben ik zelfstandig ondernemer en heb ik alle overbodige uitgaven de deur uit gedaan (nou ja, alle…). Hoe dan ook: elke maand 2 flesjes Aveda (shampoo + conditioner) voor 39 euro vond ik wel een beetje schunnig worden. Dus wat doet die man van me met sinterklaas? Precies. Lief hè?
(Alle geuren van Aveda zijn goddelijk, dus kies maar wat.)

Adverteren